Rareş Hopincă și Adrian Vigheciu sunt candidații Coaliției la Sectoarele 2 și 5

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, că prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, a fost desemnat candidatul Coaliției la Primăria Sectorului 2, iar consilierul general Adrian Vigheciu la Sectorul 5.

Marcel Ciolacu: Cătălin Cîrstoiu va fi primarul general al Capitalei Foto: Arhivă
Marcel Ciolacu: Cătălin Cîrstoiu va fi primarul general al Capitalei Foto: Arhivă

Rareş Hopincă la Sectorul 5 şi Adrian Vigheciu la Sectorul 2”, a declarat Marcel Ciolacu, la sediul PSD, adăugând că „așa au hotărât organizațiile. Este o decizie politică. Atributul nostru este de a lua decizii politice”.

Întrebat cu privire la declarațiile candidatului Coaliției PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei, Cătalin Cîrstoiu, care a afirmat că el va alege primele poziții de pe lista PSD - PNL la Consiliul General din București, Ciolacu a răspuns că: „Au o discuție cu Gabriela Firea și cu Sebastian Burduja cum este normal să facă o listă de specialiști pentru Primăria Generală a Capitalei”

Eu cred că domnul Cîrstoiu va fi primarul general al Capitalei, după ce bucureștenii îl vor vota. Vă rog eu, nu vreau să vă răspund nici la sondaje, nici la scenarii, nici la AUR. Eu v-am spus, și atributul meu este să vă comunic ce am hotărât cu colegii mei”, a spus Ciolacu, întrebat dacă Cristian Popescu Piedone, ar primi susținerea AUR, ar putea fi o problemă pentru candidatul Coaliției.

„Domnul Piedone nu este membru al Partidului Social Democrat”, a mai precizat Marcel Ciolacu, întrebat dacă a luat vreo decizie în privința posibilității ca unei eventuale candidaturi a lui Cristian Popescu Piedone la alegerile europarlamentare.

Pe de altă parte, întrebat cu privire la situația din Maramureș și Satu Mare, unde o parte dintre primarii liberali au revenit la PSD, Marcel Ciolacu a susținut că din punctul său de vedere aceste lucruri s-au stopat, dar că „unii primari mai hotărăsc să se întoarcă”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite