Cristian Piedone a strâns semnăturile necesare pentru a-şi depune candidatura în doar două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone FOTO Facebook
Cristian Popescu Piedone FOTO Facebook

Cristian Popescu Piedone anunţă că a strâns, din nou, semnăturile necesare pentru a-şi depune candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 4. Piedone a reuşit să strângă peste 4.000 de semnături în doar două zile.

„Ieri, până la ora 23.00, erau centralizate 4100 de semnături pentru candidatura mea. Sper ca de data aceasta să nu mai fie contestate, pentru că, la fel ca prima dată, sunt semnăturile Dvs, ale locuitorilor Sectorului 4. Vă mulţumesc pentru încredere!”, scrie Cristian Popescu Piedone pe pagina sa de Facebook.

Pentru depunerea candidaturii, Piedone avea nevoie de 2.728 de semnături, adică 1% din numărul alegătorilor din Sectorul 4, respectiv 272.851.

Piedone nu s-a lăsat impresionat de decizia judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti şi nici de mărturisirile făcute de fostul său adjunct şi de ieri a început să strângă noi semnături pentru candidatura sa la Primăria Sectorului 4. Ba mai mult, politicianul s-a deplasat personal în oraş pentru a convinge bucureştenii să-l voteze. „Am început să strâng din nou semnăturile!”, a scris Piedone  pe Facebook. El şi-a făcut un sediu de campanie în Sectorul 4. „Văd că se dă o luptă pe viaţă şi pe moarte să îmi fie împiedicată candidatura. Ei bine, nu au decât două opţiuni, să mă omoare sau să mă lase în pace să mă supun judecăţii Dumneavoastsă, la vot, pe 5 iunie”, a arătat Piedone.

Cronologia răzgândirii lui Piedone

30 octombrie 2015 Are loc incendiul din Clubul Colectiv;
4 noiembrie 2015 Piedone anunţă că demisionează din funcţie;
6 noiembrie 2015 Piedone, acuzat de DNA de abuz în serviciu;
7 noiembrie 2015 Tribunalul Bucureşti emite mandat de arestare de 30 de zile;
11 noiembrie 2015 Curtea de Apel Bucureşti decide eliberarea lui Piedone;
13 aprilie 2016 Piedone anunţă că vrea să candideze la Primărie;
17 aprilie 2016 Judecătoria Sectorului 4 anunţă că poate candida;
19 aprilie 2016 Tribunalul îi respinge candidatura lui Piedone.

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite