Crin Antonescu: „Voi candida la preşedinţie şi voi câştiga”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Senatului şi co-preşedintele Uniunii Social Liberale, Crin Antonescu, a declarat într-o emisiune difuzată de Antena 3 că va candida la preşedinţie şi va câştiga, vorbind totodată despre pactul de coabitare cu Traian Băsescu şi catalogându-l drept  “caraghios”.

Întrebat dacă preconizează candidatura primarului Capitalei, Sorin Oprescu, la preşedinţia României, Antonescu a declarat că este o variantă posibilă.

"Am putea candida foarte bine amândoi, mai pot candida şi alţi oameni. Şi domnul Tăriceanu spunea la un moment dat ceva”, a precizat preşedintele PNL.

“Faptul că unii sunt gata să îşi taie gâtul, să spună că nu o să fiu eu, e problema lor. Se poate întâmpla  orice, dar în acest moment lucrurile sunt foarte clare. Nu am nicio îndoială în legătură cu angajamentele politice ale lui Victor Ponta",  a mai spus Antonescu.

A adăugat că "şi in cazul în care aceste angajamente dispar, candidez în numele PNL. Până la urmă nu e treaba noastră că cealaltă parte nu are niciun candidat. Această hărţuire a lui Sorin Oprescu şi modul în care evită să răspundă şi eu care vă recapitulez aceste lucruri, pe mine mă amuză”, a afirmat preşedintele Senatului.

“În politică, relaţiile dintre partide sunt bazate pe sentimente, dar dacă realitatea impune asta, voi candida la preşedinţie şi voi câştiga”, a conchis Crin Antonescu.

În altă ordine de idei, întrebat ce părere are despre pactul de coabitare cu Traian Băsescu, acesta a răspuns că este unul “caraghios” şi a declarat că nu era necesară semnarea acestui acord.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite