Clotilde Armand: Toate tunurile politicienilor sunt pe Dacian Cioloş şi pe Renew Europe. Cine râde la urmă râde mai bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Eduard Enea
FOTO Eduard Enea

Europarlamentarul Clodilde Armand susţine că Grupul Renew Europe, condus de Dacian Cioloş, a ieşit din negocierile europene într-o poziţie foarte bună. „Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu deputaţii care au ales să râdă de Dacian Cioloş”, susţine Clotilde Armand, care a adăugat că toate tunurile politicienilor sunt pe Dacian Cioloş şi pe Renew Europe. „Cine râde la urmă râde mai bine”, mai susţine eurodeputatul.

„Prima sesiune parlamentară de la Strasburg mi-a arătat că Parlamentul European este o instituţie în care deputaţii reacţioneaza foarte mult, de cele mai multe ori spectacular, pentru a atrage atenţia asupra unei poziţii. Unii deputati au ales să izbucnească în râs în timpul discursului lui Dacian Cioloş pentru a semnala că sunt nemultumiţi de modul în care au fost distribuite posturile europene. Grupul Renew Europe condus de Dacian Cioloş a ieşit din negocierile europene într-o poziţie foarte bună. Nu acelaşi lucru s-a întamplat cu deputaţii care au ales să râdă de Dacian Cioloş care acum doresc să-şi contruiască o imagine de unici reformatori ai sistemului european. E neaşteptat cum arena politică creeaza cateodată adversitate între grupuri care au de fapt lupte comune”, a scris Clotilde armand pe Facebook.

Europarlamentarul susţine că şi în ţară se întâmplă la fel.

”Toate tunurile politicienilor sunt pe Dacian Cioloş şi pe Renew Europe. Nu-i nimic. Cine râde la urmă râde mai bine”, a mai sris Clotilde Armand pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite