Claudiu Manda şi Mihai Tudose vor coordona echipa de campanie a PSD: „Niciun condamnat nu va candida sub sigla PSD”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Tudose şi Claudiu Manda FOTO Facebook / Claudiu Manda
Mihai Tudose şi Claudiu Manda FOTO Facebook / Claudiu Manda

Europarlamentarii Claudiu Manda şi Mihai Tudose vor urma să coordoneaze campaniile electorale ale PSD în 2020, a anunţat luni liderul interimar al partidului Marcel Ciolacu. Tototdată, Tudose a afirmat „noul PSD sa arate aşa cum trebuie” şi că de aceea „nici măcar o singură persoană care să fie condamnată definitiv nu va candida sub sigla PSD”.

„Prioritatea este strategia partidului şi organizarea partidului pentru orice fel de alegeri. Domnul Claudiu Manda o să fie şeful de campanie. Va lucra alături de Mihai Tudose. Doi oameni care ştiu să facă alegeri şi care au câştigat alegeri”, a anunţat luni Marcel Ciolacu.

De cealaltă parte, Mihai Tudose a subliniat pentru debraila.ro că se va asigura alături de Claudiu Manda că „noul PSD” va arăta „aşa cum trebuie” şi că de aceea va fi o seleţtie riguroasă a candidaţilor, o primă condiţie fiind cea ca aceştia să nu fie condamnaţi.

„E onorantă poziţia. Eu şi domnul Manda nu fugim de muncă şi încercăm să facem tot ce putem astfel încât noul PSD să arate aşa cum trebuie, aşa cum îşi doresc românii. Va fi o selecţie riguroasă a candidaţilor. Am înţeles din declaraţiile liberalilor că se chinuie să caute un candidat care să o bată pe Firea. Noi nu vrem candidaţi care să bată pe nu ştiu cine, ci candidaţi care să facă ceva pentru comunitate, care să cunoască problemele oamenilor şi să fie apreciaţi în comunitate. Nici măcar o singură persoană care să fie condamnată definitiv nu va candida sub sigla PSD. Asta trebuie uitată! Nu va exista nici măcar un singur candidat condamnat definitiv”, a precizat Tudose.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite