Ciucă susține că medicul Cîrstoiu are șanse să-l învingă pe Nicușor Dan la alegerile locale

0
Publicat:

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a precizat că în cazul în care medicul Cătălin Cîrstoiu ar urma să fie candidatul Coaliției la Primăria Generală acesta are șanse să-l învingă pe Nicușor Dan.

Nicolae Ciucă, președintele PNL FOTO Inquam photos
Nicolae Ciucă, președintele PNL FOTO Inquam photos

Întrebat de reporteri dacă medicul Cătălin Cîrstoiu are șanse la Primăria Capitalei, șeful PNL a precizat: „Susținut de cele două partide da, singur nu”. La mențiunea reporterilor privind faptul că medicul nu s-ar bucura de o notorietate foarte mare, liderul liberal a argumentat că potențialul candidat e cunoscut la nivelul Bucureștiului. „Doctorul Cîrstoiu are un anumit grad de notorietate și toată lumea auzit de Spitalul Universitar.

Liderul PNL a punctat faptul că e încrezător în echipa comun. „Acum, ştiţi cum este, ne găsim în perioada de pre-campanie. Fiecare speră să aibă o tracţiune la electorat. Noi ne punem toată capacitatea astfel încât echipa pe care o vom anunţa să fie cea care va convinge bucureştenii că merită să fie votată”, a punctat Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL a menţionat că „proiectul comun pentru Bucureşti presupune şi o coerenţă între Primăria Generală a Municipiului Bucureşti şi primăriile de sector”.

„Ca atare, ca să putem să-ncheiem odată cu această fractură între primarul general, între primarul de sector şi Consiliul Local de la municipiu sau de la sector, avem nevoie ca toate aceste liste să aibă susţinerea ambelor partide”, a conchis Ciucă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite