Medicul Cătălin Cîrstoiu, favorit pentru a fi candidatul comun al Coaliției la Primăria Capitalei SURSE

0
Publicat:

În cazul în care PSD și PNL vor ajunge la un compromis și vor merge pe varianta unei candidaturi comune la Primăria Capitalei, cu prima șansă pleacă medicul Cătălin Cîrstoiu, susțin surse din Coaliție pentru „Adevărul”

Medicul Cătălin Cîrstoiu e favorit FOTO Arhivă Adevărul
Medicul Cătălin Cîrstoiu e favorit FOTO Arhivă Adevărul

Coaliție se reunește în această după-amiază, la 15.30, urmând a fi discutată situația privind candidatura sau candidaturile la Primăria Capitalei, precum și câteva sectoare. Surse din Coaliție au precizat pentru „Adevărul” că în scenariul cu un candidat independent comun, favorit este medicul Cătălin Cîrstoiu, manager al Spitalului Universitar din București. 

Pe de altă parte, în cazuș în care, totuși, PNL și PSD nu se vor înțelege, cei mai probabili candidați vor fi Sebastian Burduja de la liberali și Gabriela Firea de la social-democrați. 

  Liderul PSD a recunoscut faptul că au fost discuții atât cu arhitectul Tiberiu Florescu, dar și cu medicul Cătălin Cîrstoiu. „În ce priveşte candidatul pentru Bucureşti, e normal ca presa să caute persoana, numele. Abordarea noastră a fost una total diferită în acest moment. Categoric, contează managerul, cel care va coordona. Au fost discuţii despre domnul profesor Florescu (Tiberiu Florescu - n.r.), am avut întâlniri cu domnul profesor Florescu şi eu şi domnul Nicolae Ciucă. Este persoana cea mai îndreptătiţă să ne spună cum vede viitoarea viziune a Bucureştilor. Dânsul şi-a arătat disponibilitatea de a intra într-o echipă pentru reconstrucţia Bucureştiului. (...) Domnul Cătălin Cîrstoiu este un manager foarte bun la Universitar, este o persoană care este luată în calcul în acest moment ca şi candidat comun", a explicat liderul PSD, într-un interviu la Digi24. 

Împărțire la sectoare

Coaliția trebuie să decidă și în cazul mai multor sectoare, adică la sectoarele 1, 2 și 5. La Primăria Sectorului 1 ar putea fi un liberal, George Tuță sau Sebastian Burduja, în timp ce la doi ar urma să vină un PSD-ist, fiind nume ca Rareș Hopincă și Dan Cristian Popescu. La sectorul 5 va fi un candidat stabilit pe ultima sută de metri,

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite