Ciucă le cere colegilor din Coaliţie să nu mai promită măsuri neagreate: Nu se cade să inducem oamenilor anumite aşteptări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă FOTO gov.ro
Nicolae Ciucă FOTO gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, că membrii Coaliţiei ar trebui să fie mai rezervaţi în avansarea de măsuri economice, acesta punctând faptul că el nu a anunţat niciuna dintre soluţiile invocate în ultimele zile: reducere CAS, plafonare preţuri alimente, plafonare preţuri carburant.

Întrebat care dintre măsurile economice discutate în spaţiul public, de la reducerea CAS la plafonarea preţurilor la alimente şi carburant, mai sunt valabile, premierul Nicolae Ciucă a făcut un apel la prudenţă: „Cât timp nu m-aţi auzit de o măsură sau alta nu se cade să inducem oamenilor anumite aşteptări. Analizăm întreg pachetul, pentru că ele pot impacta într-un domeniu”.   

Liderul de la Palatul Victoria a subliniat că „toată lumea are nevoie de ajutor”. De altfe, Ciucă a punctat că nu vrea să mai discute o măsură sau alta până nu are întregul pachet finalizat.

„Există la nivelul fiecărui minister o analiză prin care să identificăm măsurile prin care să sprijinim populaţia vulnerabilă, economia. Vorbim de investiţii, pentru că avem nevoie de ele”, a mai precizat Nicolae Ciucă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite