Ciucă, întrevedere cu Ursula von der Leyen: Am subliniat poziţiile noastre privind tranziţia justă, Republica Moldova, Ucraina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă şi Ursula von der Leyen FOTO Twitter Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă şi Ursula von der Leyen FOTO Twitter Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă a avut o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, el subliniind „poziţiile noastre privind tranziţia justă, Republica Moldova, Ucraina”.

Nicolae Ciucă a anunţat, marţi seară, într-un mesaj pe Twitter, că s-a întâlnit cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Premierul a afirmat că această întâlnire „a reconfirmat o dată în plus că România are un prieten şi partener care împărtăşeşte aceleaşi opinii la Bruxelles".

„Am subliniat poziţiile noastre privind tranziţia justă, Republica Moldova, Ucraina, exprimând încrederea în cooperarea Comisiei Europene", a adăugat Ciucă.

„Preşedintele PNL, premierul Nicolae-Ionel Ciucă, a avut azi o întrevedere cu preşedinta Parlamentului European, Roberta Metsola, discuţiile vizând viitorul PPE, subiecte de pe agenda curentă a Uniunii Europene, precum şi extinderea spaţiului Schengen. Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a reiterat, şi cu această ocazie, că aderarea României la spaţiul Schengen este o prioritate pentru ţara noastră şi a punctat că ne bazăm pe sprijinul total al Parlamentului European pentru îndeplinirea acestui obiectiv”, mai arată un mesaj al PNL 

Ciucă a invitat-o pe Roberta Metsola în România şi a felicitat-o pentru poziţionările consistente în favoarea respectării valorilor democratice şi statului de drept în România. De asemenea, preşedintele PNL şi-a exprimat aprecierea pentru activitatea şi proiectele preşedintei Parlamentului European. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite