Ciucă: Fac apel la miniştrii, să finalizaţi elementele de analiză şi impact. Până luni, să putem să facem public anunţul cu setul de măsuri care vor fi adoptate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Ciucă FOTO Facebook Guvernul Romaniei
Nicolae Ciucă FOTO Facebook Guvernul Romaniei

Premierul Nicolae Ciucă a făcut apel la miniştri, să finalizeze „toate elementele de analiză şi de impact”, astfel încât, până luni, să poată să fi făcut public anunţul cu setul de măsuri economice pentru protejarea populaţiei.

„Fac apel la toţi miniştrii, astfel încât, pe baza deciziei pe care am luat-o ieri în coaliţie, privind evaluarea măsurilor socio-economice pe care Guvernul trebuie să le întreprindă, astfel încât să continuăm măsurile de protejare a populaţiei şi a economiei, să finalizaţi toate elementele de analiză şi de impact, astfel încât, până luni, când va avea loc şedinţa coaliţiei, să putem să facem public anunţul cu setul de măsuri care vor fi adoptate”, a spus premierul, în deschiderea şedinţei de Guvern de miercuri. 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că liderii coaliţiei vor termina de discutat marţi o parte din măsurile economice pentru cetăţeni, precizând că, în opinia sa, cea mai importantă Ordonanţă este cea pentru actualizarea preţurilor la materialele de construcţii. Potrivit liderului PSD, Executivul discută majorarea salariului minim cu 200 de lei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite