Cîţu, replică pentru Vlad Voiculescu: „Îl provoc să arate cum susţine campania de vaccinare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii şi actual lider al USR PLUS Bucureşti. FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei
Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătăţii şi actual lider al USR PLUS Bucureşti. FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Premierul Florin Cîţu l-a provocat pe Vlad Voiculescu să arate ce face el zilnic pentru a susţine campania de vaccinare, după ce fostul ministru al Sănătăţii a acuzat că vaccinarea este puternic afectată de lupta internă pentru şefia PNL.

Premierul Cîţu a declarat că şi-ar dori să vadă ce face Vlad Voiculescu zilnic pentru a susţine campania de vaccinare.

„Înţeleg că domnul Vlad Voiculescu e ceva acum la USR. Preşedinte la Bucureşti, nu? Ca orice lider, îl provoc să arate cum susţine campania de vaccinare, ce face zilnic pentru a susţine campania de vaccinare şi câţi oameni s-au vaccinat datorită campaniei de vaccinare. E mesajul meu pentru toţi liderii politici. E foarte uşor. Şi PSD critică. Ajunge că PSD critică acest guvern, nu e nevoie nici de PNL nici de USR să critice guvernul, trebuie să vină cu soluţii”, a declarat premierul Florin Cîţu marţi seară, într-o emisiune la Digi24.

Cu o zi în urmă, fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu l-a acuzat pe prim-ministrul Florin Cîţu că, din cauza cursei pentru şefia PNL, mersul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 este îngreunat. Voiculescu este de părere că vaccinarea trebuie intensificată, altfel se va dovedi că toate eforturile au fost inutile.

Vezi şi: Vlad Voiculescu critică stadiul campaniei de vaccinare: „S-a înecat în campania internă a lui Cîţu în PNL”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite