Cîţu, întrebat dacă se poate rupe coaliţia din cauza SIIJ: Ministerul Justiţiei trebuie să susţină Parlamentul şi Coaliţia trebuie să găsească o soluţie

0
0
Florin Citu cu Barna Kelemen si Stelian Ion FOTO Guvernul Romaniei
Florin Citu cu Barna Kelemen si Stelian Ion FOTO Guvernul Romaniei

Premierul Florin Cîţu a afirmat, luni, referindu-se la neînţelegerile din coaliţie pe tema desfiinţării Secţiei de Investigare a Infracţunilor din Justiţie (SIIJ), că ”Ministerul Justiţiei trebuie să susţină Parlamentul şi coaliţia să găsească o soluţie ca să trecem peste acest moment”.

Florin Cîţu a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, dacă consideră că se poate rupe coaliţia din cauza neînţelegerilor pe tema desfiinţării (SIIJ) şi a afirmat că ”aceste lucruri trebuie discutate acum şi soluţia trebuie găsită în Parlamentul României. Guvernul României a adoptat un proiect de lege prin care a desfiinţat SIIJ. Ministerul Justiţiei trebuie să susţină Parlamentul şi coaliţia să găsească o soluţie ca să trecem peste acest moment”.

Ministrul Justiţiei, Stelian Ion, afirmă că se poate rupe coaliţia de guvernare din cauza nerespectării obligaţiilor asumate în domeniul Justiţiei.

Întrebat, duminică, la Prima TV, dacă se poate rupe coaliţia din cauza Secţiei speciale, Stelian Ion a răspuns: ”Doar din cauza Secţiei speciale, acum, nu aş putea spune foarte clar, dar se poate rupe categoric pe nerespectarea obligaţiilor pe care ni le-am asumat pe Justiţie”.

Citeşte şi: Stelian Ion pune tunurile pe UDMR: A votat înfiinţarea Secţiei Speciale, a votat legile Justiţiei, dar şi modificările Codului Penal. Am sperat să-şi schimbe atitudinea

.

Mai multe - Politică

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite