Cîţu, întâmpinat cu proteste la inaugurarea pasajului Mogoşoaia: Îi auzim pe şoferi cât de supăraţi sunt. PSD a avut proiectul în sertare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Premierul Florin Cîţu la inaugurarea podului de la Mogoşoaia FOTO Captură video
Premierul Florin Cîţu la inaugurarea podului de la Mogoşoaia FOTO Captură video

Premierul Florin Cîţu a declarat în zgomotul făcut de şoferii din jur care claxonau la inaugurarea pasajului Mogoşoaia că le transmite faptul că „PSD a ţinut la sertare acest proiect”, adăugând că acum, sub conducere liberală, proiectul a fost deschis circulaţiei cu 6 luni mai devreme. Şeful Executivului le-a mai transmis şoferilor că a fost rezolvată şi problema carantinării pentru şoferii de tir care vin din zone roşii.

„Da, îi auzim pe şoferi cât de supăraţi sunt şi e normal. Toţi am fi supăraţi dacă am fi stat în trafic cu orele. Acest pasaj rezolvă o problem majoră pentru Centură”, a declarat premierul Florin Cîţu. 

El le-a transmis şoferilor: „dacă m-ar putea auzi, ar afla că s-a rezolvat şi problema cu carantinarea şoferilor care vin din exterior, din zone roşii. Nu mai intră în carantinare, dacă sunt vaccinaţi. Deci am rezolvat şi această problemă. Atâta timp cât suntem guvernare liberală, vom rezolva problemele românilor şi vom pune interesul românilor mai presus de orice. Felicitări constructorului, felicitări Ministerului, dar cu o floare nu se face primăvară. Vreau să avem mai multe astfel de obiective terminate înainte de termen. Nu doar unul. Acest pasaj a fost rezolvat cu 6 luni înainte de termen. PSD a avut acest proiect în buzunare vreu 3 ani de zile, a avut opt ani de zile Primăria Capitalei şi nu a făcut nimic. A venit PNL şi a rezolvat problema. Asta le transmit şoferilor”, a afirmat Florin Cîţu, joi la deschiderea traficului pe Pasajul Mogoşoaia.

„Acest pasaj va rezolva problema şoferilor care stau în trafic. Le transmit că PSD a avut proiectul în sertare şi nu a  făcut nimic. Au venit liberalii si au rezolvat problema”, a mai adăugat premierul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite