Cîţu, asaltat de AUR. Simion: „Am lucrat mult să-l dăm pe papagalul ăsta jos“. Vîlceanu, către liderul AUR: „Pasul de defilare îl faceţi în rusă?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Inquam Photos
Foto Inquam Photos

Premierul Florin Cîţu a fost întâmpinat în plenul Parlamentului de parlamentarii AUR, iar George Simion l-a numit “papagal”, “marionetă” şi “corupt”, înainte de începerea şedinţei. Ulterior, liderul AUR a mers către Dan Vîlceanu, ministrul Finanţelor, între cei doi având loc un schimb de replici.

Lui Simion i s-au alăturat mai mulţi parlamentari AUR, fiind necesară intervenţia unor liberali, precum şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, care a făcut apel la cei care l-au înconjurat pe premier. „Vă rog să îl lăsaţi în pace pe premier”.

„Am lucrat mult să-l dăm pe papagalul ăsta jos. Marioneta e pa. Acest corupt care a încercat să ne corupă parlamentarii, de parcă noi suntem de vânzare, poate iese de aici, din Parlament, cu procurorii. Aţi fost la puşcărie?Cât aţi stat la puşcărie”, a spus Simion, într-o transmisiune pe Facebook, în timp ce era alături de premier.

Parlamentarul Nini Săpunaru a intervenit pentru a îl îndepărta la liderul AUR, iar Simion s-a îndreptat ulterior către Dan Vîlceanu, întrebându-l: „Cum a fost la tineretul PSD?”.

„Nu pune mana pe mine. Eşti şi agresiv, te-a emoţionat ambasada Rusiei? Pasul de defilare îl faceţi în rusă?”, i-a replicat ministrul Finanţelor.

„Bietul traseist, atât a învăţat de la marionetă”, a spus Simion.

Copreşedintele AUR, alături de alţi membri ai formaţiunii, a revenit la premier : "Facem o poză cu dvs, că intraţi în istorie ca cel mai slab prim-ministru. Domnule superman, vă rog frumos, un selfie"

În tot acest timp, Simion nu a purtat masca de protecţie, deşi este obligatorie în spaţiile închise.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite