Ciprian Ciucu: Să ceri CSAT pe poluare pentru Bucureşti înseamnă să declari implicit că ai fost 4 ani primar degeaba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu, fost consilier general, afirmă, miercuri seară, că solicitarea Gabrielei Firea ca poluarea din Bucureşti să fie analizată în CSAT este o recunoaştere a faptului că a fost patru ani ”primar degeaba şi politicile tale au fost frecţii la picior de lemn”.

”Să ceri CSAT pe poluare pentru Bucureşti, aşa cum face Firea în seara asta, înseamnă să declari implicit că ai fost 4 ani primar degeaba şi politicile tale au fost frecţii la picior de lemn”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Ciprian Ciucu.

Preşedintele PNL Sector 6 spune că Gabriela Firea ”fuge de răspundere şi încearcă, disperată, să plaseze răspunderea în altă parte”.

”Vrea să dea vina pe altcineva. Iarăşi. Poluarea aerului se rezolvă prin politici constante susţinute pe perioade mai lungi de timp şi prin investiţii cu cap şi intră în responsabilitatea Primarului, nu a Preşedintelui. Ce aiurită!”, a mai scris Ciucu.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă că a cerut preşedintelui Klaus Iohannis ca "situaţia gravă" legată de poluarea din Bucureşti, din noaptea de duminică spre luni, să fie analizată în CSAT.

"Nu poate să existe un poluator care ori este ţinut la secret, ori să nu-l identificăm, ambele variante fiind la fel de grave", spune Firea, adăugând că nu acceptă "răspunsul neprofesionist, incorect, că a fost un cumul de factori".

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite