Ciolacu: Totul pentru Congrese, nimic pentru români! Premierul a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu, Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Florin Cîţu de alocarea baniilor pentru primarii PNL pentru a le obţine votul la Congresul PNL, în ceea ce priveşte funcţia de preşedinte al formaţiunii pentru care candidează. El a adus aminte că liderii din Coaliţie nu au convocat sesiune extraordinară pentru Legea consumatorului vulnerabil, despre care spune că că poate fi votată în prima şedinţă a Parlamentului.

„Totul pentru Congrese, nimic pentru români! Premierul Cîţu a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilităţi. În schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres”, a transmis preşedintele PSD pe Facebook. 

El a subliniat că partidele din Coaliţia de guvernare nu au găsit soluţii pentru majorarea facturilor din ultima perioadă, însă au convocat sesiune extraordinară pentru TVR şi RRA. 

„Coaliţia a amânat la nesfârşit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb a convocat sesiune extraordinară pentru funcţiile lor de la TVR şi RRA. Nici măcar astăzi, când românii sunt asaltaţi de facturi aberante la gaze şi energie, Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu a făcut nimic concret: ZERO soluţii pentru a proteja populaţia”, a mai transmis Ciolacu. 

Marcel Ciolacu a completat că „PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca românii cu venituri mici să fie sprijiniţi concret şi substanţial, iar legea să se aplice de la 1 octombrie. Chiar mâine, în prima şedinţă a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută şi votată. Şi aplicată de îndată, nu la Paştele cailor când vrea Florin Cîţu”. 

În acelaşi timp şi premierul Florin Cîţu a atras atenţia că nu a fost convocată o sesiune extraordinară privind Legea consumatorului vulnerabil. Premierul Florin Cîţu i-a criticat pe şefii Parlamentului, dar şi pe ceilalţi lideri politici, motivul fiind faptul că nu a fost convocată o sesiune extraordinară în vara aceasta pentru a adopta Legea consumatorului vulnerabil, proiect aflat la Camera Deputaţilor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite