Ciolacu spune că legile siguranţei naţionale vor fi pe agenda coaliţiei: „Sunt convins că vom avea legi care să nu aducă un abuz din partea cuiva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Marcel Ciolacu a anunţat că pe agenda viitoarei şedinţe a coaliţiei se va afla şi pachetul de legi privind siguranţa naţională. Liderul PSD a transmis că actuala legislaţie este depăşită şi a precizat că este ferm convins că „vom avea legi pertinente şi nu nişte legi care să aducă un abuz din partea cuiva”.

Liderul PSD a declarat că legile siguranţei naţionale erau trecute pe ordinea de zi a coaliţiei, care este posibil să nu mai aibă loc miercuri seara pentru că premierul Nicolae Ciucă se află în vizită la Chişinău.

„Eu cred că prin Parlament şi prin dezbaterile publice vom avea nişte legi ale siguranţei naţionale... pe care le consider şi eu depăşite în acest moment, cred că sunt din 1993. Sunt depăşite ca timp. Sunt ferm convins că vom avea nişte legi pertinente şi nu nişte legi care să aducă un abuz din partea cuiva. În actualul context, suntem în răul răului, trebuie să privim cum ne încadrăm la cerinţele actuale”, a explicat Ciolacu, miercuri, la Parlament. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite