Ciolacu: Sper ca gazul rusesc să fie înlocuit de cel românesc. Sunt convins că în următoarele săptămâni Legea Offshore va trece prin Parlament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Facebook
Marcel Ciolacu FOTO Facebook

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a afirmat că este convins că Legea Offshore va trece prin Parlament în următoarele zile. Liderul Social-democrat susţine că vor fi luate mai multe măsuri în domeniul energiei şi că speră ca gazul rusesc să fie înlocuit, „în proporţia cea mai mare de gazul românesc”.

În ceea ce priveşte conseciinţele economice ale războiului din statul vecin, liderul PSD a declarat că „întreagă Europa şi întregul glob va fi afectat economic. E normal că ţările apropriate să fie cel mai mult afectate. Sunt ferm convins că vom despasi şi această criză”, a declarat liderul Social-democrat marţi dimineaţă. 

Liderul PSD a mai susţinut ferm că „în acest moment nu avem nicio problemă” în ceea ce priveşte gazul, potrivit preşedintelui social-democrat „în acest moment nu e nicio problemă. Avem un an la dispoziţie să ne pregătim, sper să fie înlocuit în proporţia cea mai mare de gazul românesc, dependenţă noastră de Rusia e cea mai mică din Europa, 10%. Legea Offshore e o prioritate pentru mâine, sunt convins că în următoarele săptămâni Legea Offshore va trece prin Parlament. 

Marcel Ciolacu a mai susţinut că urmează mai multe măsuri în domeniul energiei, precizând că „trece şi legea cu hidrocentralele şi sperăm că atât Rmagaz, cât şi Hoidroelectrica şi Nuclearelectrica.  Toată lumea a învăţat ceva din această criză”. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite