Ciolacu, despre modificarea Constituţiei: „Ar fi cazul să pornim demersul, ţinând cont şi de majoritatea pe care o avem”. Ce spune despre atribuţiile preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Facebook Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu FOTO Facebook Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, a declarat că modificarea Constituţiei este un demers care trebuie pornit, având în vedere contextul actual, privind războiul de la graniţă, dar şi actuala majoritate parlamentară constituită. Potrivit liderului PSD, atribuţiile preşedintelui României nu ar trebui modificate.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat marţi, cu privire la modificarea Constituţiei, că este un demers care trebuie pornit. Legat de atribuţiile preşedintelui, Ciolacu a spus că nu consideră că acestea trebuie modificate.

„Societatea se modernizează, temele sunt cu totul altele. Cred că nimeni nu se mai aştepta ca în Europa să mai avem de-a face cu un război. Trebuie privite din toate unghiurile şi sunt convins că vor fi mai multe opinii şi decizii. (...) Nu modificăm Constituţia astăzi. Este un demers care trebuie pornit. Eu spun că ar fi cazul să pornim acest demers, ţinând cont şi de majoritatea pe care o avem”, a spus Ciolacu.

Fiind întrebat, liderul PSD a afirmat că nu consideră că trebuie modificate atribuţiile preşedintelui României. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite