Ciolacu acuză Guvernul că menţine starea de alertă ca „paravan pentru clientela PNL” pentru a-şi „continua marile afaceri pe bani publici”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu îl acuză pe ministrul Sănătăţii că vrea să menţină starea de alertă şi după 15 iunie „deşi nu ne prezintă vreun argument solid pentru asta”. Ciolacu e de părere că starea de alertă reprezintă un „paravan pentru clientela PNL să-şi continue marile afaceri pe bani publici”. Liderul PSD mai adaugă că după 15 iunie „e timpul să terminăm cu Klaustrofobia”.

Marcel Ciolacu afirmă pe Facebook că deşi „nu prezintă vreun argument”, ministrul Sănătăţii vrea să menţină starea de urgenţă. Acesta dă de înţeles că ministrul ar avea de câştigat „în măşti vândute fără bon fiscal, la farmacia familiei”.

„PSD nu mai vrea continuarea Klaustrofobiei ca model de guvernare a ţării!

Ministrul Sănătăţii vrea să ne ţină şi după 15 iunie în stare de alertă, deşi nu ne prezintă vreun argument solid pentru asta. Nici nu are cum fiindcă nu este expert în epidemiologie, ci mai degrabă în măşti vândute fără bon fiscal, la farmacia familiei.

De trei luni, Nelu Tătaru face doar exerciţii de imagine. S-a lăudat, de fapt, cu munca primarilor şi preşedinţilor de consilii judeţene care au dus greul luptei cu pandemia. În vremea asta, la ministerul Sănătaţii se trăgea tun după tun cu licitaţii aranjate pentru firmele de casă ale PNL”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD a adăugat apoi că starea de urgenţă reprezintă „paravanul perfect” pentru ca „clientela PNL” să îşi continue „marile afaceri pe bani publici”.

„Românii au demonstrat însă că sunt mai #responsabili decât guvernanţii şi au înţeles că trebuie să se protejeze. Nu mai e nevoie de amenzi şi stare de alertă chiar dacă Guvernul îşi doreşte asta cu disperare. Bănuim de ce: este paravanul perfect pentru toată clientela PNL să-şi continue marile afaceri pe bani publici!

#PSD nu e dispus să mai înghită balivernele miniştrilor liberali. Guvernanţii nu mai au nici legitimitatea să ne dea lecţii despre cum să ne protejăm în faţa coronavirusului după episodul scandalos din clădirea Guvernului, unde Orban şi camarila PNL chefuiau cu whisky şi trabucuri. Doar specialiştii în sănătate publică trebuie sa spună clar ţării ce fel de măsuri trebuie luate mai departe.

După 15 iunie, este timpul să punem punct modelului liberal de a administra o ţară doar cu amenzi, ameninţări şi restricţii. Să terminăm cu #Klaustrofobia, să ne gândim cum relansăm România!”, a conchis Ciolacu pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite