Cine este Ovidiu Vizante, şeful CFR Călători, pentru care face scut USR PLUS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Vizante, şef CFR Călători FOTO clubferoviar.ro
Ovidiu Vizante, şef CFR Călători FOTO clubferoviar.ro

Ovidiu Vizante a fost numit în funcţia de şef al CFR Călători în aprilie 2021, acesta fiind susţinut pentru funcţie atât de Cătălin Drulă, cât şi de liderul USR Braşov, Allen Coliban. În trecut, Vizante a fost administrator al unei filiale a operatorului de margă austriac Rail cargo Logistics Austria GMBH.

Ovidiu Vizante (50 de ani) este de profesie inginer de tehnică a transporturilor. Şi-a început cariera în Regionala Braşov a CFR – ca şef regulator circulaţie, fiind din Făgăraş, şi a ajuns manager de trafic la Regionala Braşov a CFR SA, potrivit Mediafax. 

După o perioadă, Vizante a intrat în transportul privat de marfă. Aşa se face că din 2013 până să se întoarcă din nou la stat, de data asta ca şef al CFR Călători, Ovidiu Vizante a fost administrator al SC Rail Cargo Romania SRL, filiala românească a operatorului de marfă austriac Rail Cargo Logistics Austria GMBH. 

În 2020, potrivit declaraţiei de avere, ca administrator în transportul de marfă privat, Ovidiu Vizante a câştigat 98.927 de euro pe an. Adică 8243 de euro pe lună. Ca director general al CFR Călători, numit în 2021 de Cătălin Drulă, Ovidiu Vizante câştigă în prezent 5775 de euro lunar, brut.

Potrivit unor surse citate de Aleph News, Ovidiu Vizante este susţinut de liderul USR PLUS Braşov, Allen Coliban, actualul primar, cât şi de Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite