Ce crede Miron Mitrea despre scandalul Grăjdan: „ Cineva a vrut să-i rupă gâtul lui Adrian Năstase“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miron Mitrea
Miron Mitrea

Senatorul PSD Miron Mitrea cataloghează numirile şi retragerile din Guvernul condus de Victor Ponta drept "o chestie neplăcută" şi susţine că fostul premier Adrian Năstase este singurul afectat de decizia luată de Inspectoratul de Stat în Construcţii în dosarul 'Trofeul Calităţii'.

Situaţia înregistrată la Inspectoratul de Stat în Construcţii, unde fosta conducere a decis retragerea instituţiei din procesul în dosarul "Trofeul Calităţii", a fost catalogată de senatorul PSD Miron Mitrea drept "o prostie".

„O prostie. Pe flăcăul acela eu nu l-aş fi pus nici măcar adjunct la o funcţie mult mai mică, darămite şef al Inspectoratului. Acum, sincer să fiu, am avut senzaţia că cineva a vrut să-i rupă gâtul lui Adrian Năstase. ", a comentat Mitrea.

„Am fost martor în dosarul lui, ştiu foarte bine acest dosar şi de unde Dumnezeu să existe o pagubă? Pentru că Inspectoratul nu a făcut nimic. Nefiind un intim al modului în care a mers dosarul, probabil că se îndreptau spre o achitare, aşa cum era firesc şi cineva s-a gândit să-l 'ajute' în mod evident. Singurul care a pierdut în povestea asta este Năstase", a adăugat Mitrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite