Cătălin Predoiu (PDL): USL şi Guvernul Ponta sunt o binecuvântare pentru lichidatorii de firme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a criticat vineri, la Deva, politica fiscală a USL şi a Guvernului, apreciind că taxele impuse agenţilor economici vor duce la falimentul acestora, în contrast cu o dezvoltare a firmelor de lichidatori judiciari.

El a arătat că numărul taxelor percepute firmelor a crescut, menţionând că angajatorii se confruntă cu greutăţi în derularea afacerilor, fapt care se reflectă şi în crearea de locuri de muncă.

În ultima perioadă au apărut peste 20 de taxe în plus, care te fac să nu mai poţi funcţiona ca operator economic. Stau de vorbă cu oamenii şi-mi spun: Nu mai pot, nu se mai poate, dacă respecţi toate regulile, dacă plăteşti toate taxele, intri garantat în faliment. Deci, USL şi Guvernul Ponta sunt o binecuvântare pentru lichidatori. Am colegi care sunt avocaţi şi sunt lichidatori. Se închină cu ambele mâini şi spun: Doamne ţine-i! Pentru că atâta treabă câtă avem de când a venit Ponta la guvernare, lichidând firmele şi dându-le la faliment, n-am avut de când m-am făcut eu lichidator“, a declarat liderul PDL.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că politicile fiscale ale Guvernului sunt „un eşec“ în ceea ce priveşte relansarea afacerilor firmelor mici şi mijlocii. El a menţionat că în agenda sa sunt înscrise întâlniri cu oamenii de afaceri din sectorul IMM-urilor în vederea elaborării unui proiect de simplificare a legislaţiei şi de reducere a taxării muncii, scopul fiind dezvoltarea mediului economic.

Cătălin Predoiu se află vineri în judeţul Hunedoara, prilej cu care a purtat discuţii cu membrii Biroului Judeţean al PDL. În cursul zilei, liderul PDL mai are stabilite întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri din Hunedoara şi Călan.
 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite