Cătălin Drulă, dispus să preia preşedinţia USR dacă Cioloş demisionează: „A fost destul de şocant acest moment”

0
0
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Vicepreşedintele USR Cătălin Drulă s-a arătat dispus să preia conducerea partidului în cazul în care Dacian Cioloş va demisiona, declarând că declaraţia liderului USR a fost „destul de şocantă”.

„A fost destul şocant acest moment care s-a întâmplat ieri, încă încercăm să-l lămurim”, a declarat, vineri seară, la B 1 TV, Cătălin Drulă, referindu-se la Dacian Cioloş care a ameninţat cu demisia dacă nu-i este susţinut programul politic.  

Întrebat dacă este pregătit să pria conducerea formaţiunii, Drulă a precizat: „Eu nu am candidat la ultimele alegeri. Am avut această competiţie între Dacian Cioloş şi Dan Barna. Este o regulă statutară care spune că, dacă din orice motiv, rămânem fără preşedinte, preia vicepreşedintele cu cele mai multe voturi care, în cazul acesta sunt eu. Dacă va fi nevoie voi face acest rol, îmi voi face datoria de a conduce partidul. Datoria unui lider – oricare ar fi el – este să dea mesaje de încredere”, a mai declarat Drulă.  

Cum a ajuns USR să se dezbine la nici jumătate de an de la alegerea lui Cioloş. Cine deţine puterea în partid

Liderul USR Dacian Cioloş a declarat vineri seară, la o discuţie cu membri ai USR, că-şi pune problema care e sensul prezenţei sale ca preşedinte dacă programul pe care l-a propus e respins, subliniind că „un preşedinte nu e pus acolo doar ca să iasă în conferinţe de presă”. 

În şedinţa de joi a conducerii partidului, Cioloş a prezentat programul său de preşedinte şi a ameninţat că, dacă documentul nu este votat, va demisiona.

Politică


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri