Ciolacu: „Liderul Opoziţiei nu este Cătălin Drulă”. Cine sugerează premierul că s-ar evidenția în demersurile anti-Guvern

0
Publicat:

Președinte PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că liderul Opoziţiei nu este preşedintele USR, Cătălin Drulă, şi a precizat că românii arată în sondaje cine este acesta, evitând un răspuns și când a fost întrebat de George Simion.

Premierul Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos
Premierul Marcel Ciolacu FOTO Inquam Photos

Nu sunt eu de vină că domnul Drulă nu a reuşit să se impună a fi liderul opoziţiei. Altcineva este în acest moment liderul opoziţiei din România. Ştiu şi eu, ştiţi şi dumneavoastră, ştiu şi românii. Nu trebuie să spun eu nume”, a afirmat Ciolacu, potrivit News, într-un interviu pentru Digi24.

La insistențele moderatoarei, Ciolacu a subliniat: „Liderul opoziţiei nu este domnul Cătălin Drulă (...) Sunt eu de vină că dânsul s-a asociat cu domnul Orban. Ce a făcut domnul Orban? Eu am crezut că depune plângeri penale pentru domnul Orban pentru bani daţi la Blue Air. Are vreo vină Ciolacu? Ce sunt eu vinovat? De ce să intru eu în defensivă că nu ajut eu opoziţia? Ce să fac, să cer judecătorilor public, că nu îi cunosc pe oameni, nu le cunosc telefoanele, să mă duc la Înalta Curte să le spun pentru binele opoziţiei şi al democraţiei, făceţi-vă că nu se încalcă legea”, a completat șeful PSD.

Chestionat dacă se referă la George Simion, Ciolacu a evitat răspunsul. „Românii ne arată în sondaje, în funcţie de opţiunile pe care le au cine este liderul opoziţiei”, a afirmat Ciolacu.

Ultimul sondaj INSCOP, din ianuarie, arăta că în ceea ce privește intenția de vot, George Simion are 10,4%, în timp ce Cătălin Drulă are o intenție de vot de 4,7%.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite