Cât l-a costat pe Victor Ponta să închirieze Arena Naţională, de ziua lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Vlad Petreanu a publicat, pe blogul personal, răspunsul Primăriei Municipiului Bucureşti la solicitarea oficială referitoare la costul contractului prin care a fost închiriată Arena Naţională la evenimentul de lansare a candidaturii lui Victor Ponta.

Jurnalistul a publicat, pe blogul său, textul cererii, dar şi răspunsul primit de la autorităţi.

„Va rugăm să ne comunicaţi următoarele informaţii:

1. Numărul şi data contractului prin care a fost închiriată Arena Naţională în vederea organizării evenimentului de lansare a candidaturii prentru preşedinţia României a preşedintelui PSD, dl. Victor Ponta, eveniment care a avut loc în data de 20 septembrie 2014.

2. Numele entităţii juridice care a semnat contractul din partea organizatorului evenimentului şi numele şi calitatea persoanei care a reprezentat această entitate juridica.

3. Suma totală pentru care a fost închiriată Arena Naţională în vederea acestui eveniment cât şi termenele de plată si eventualele tranşe de plată agreate prin contract.”

Potrivit Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, către care a fost retransmisă cererea adresată PMB, costul închirierii stadionului a fost de 219.132,30 RON, la care se adaugă consumul de utilităţi. (foto dreapta: răspuns oficial)

image

PSD  a încheiat contractul cu trei zile înainte de eveniment.

Citeşte şi:

REPORTAJ Lansarea candidaturii pe Arena Naţională: Victor Ponta a salutat galeria PSD şi a plecat spre Cotroceni

Premierul Victor Ponta, în ziua în care a împlinit 42 de ani,  şi-a lansat candidatura la alegerile prezidenţiale în faţa unui stadion pe cât de plin, pe atât de apatic. De fapt, a organizat o petrecere la care au participat 50.000 de oameni, unii veniţi din curiozitate, alţii prin ordin de partid.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite