Cântăreţul Cezar Ouatu s-a înscris în PSD: Crezul social-democrat făcea parte din mine de ceva vreme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cezar Ouatu, reprezentantul României la concursul Eurovision din 2013, s-a înscris, miercuri, în PSD, devenind membru al organizaţiei din Ploieşti a partidului. În ceea ce priveşte aşteptările sale de la formaţiunea politică, artistul spune că importantă este „alchimia“ între el şi membrii PSD de la Prahova.

Ouatu a declarat jurnaliştilor, la sediul PSD Ploieşti, că a intrat în rândul PSD datorită ideilor sale politice de stânga, scrie Mediafax.

„Crezul social-democrat făcea parte din mine de ceva vreme, din familie, de fapt. Decizia nu a fost una peste noapte, nici din punct de vedere strategic, interesat, oportunistic. (…) Nu este o alegere pripită, este o alegere la care am stat ore, zile, nopţi şi m-am gândit“, a afirmat solistul.

Cântăreţul a mai spus că nu a primit o propunere din partea partidului pentru a se înscrie, ci a devenit membru PSD „de bunăvoie şi nesilit de nimeni, cum se zice“. Întrebat ce anume şi-a propus să facă în politică şi unde doreşte să ajungă ca politican, Cezar Ouatu a spus că are "obiective personale", dar nu şi-a propus ceva anume.

„Este prematur să mă gândesc unde voi ajunge, dacă, ce şi cum. Efectiv am anumite obiective personale. În primul rând, susţinerea pe care o putem avea reciprocă. Eu cred că multă lume zice ce legătură are politica cu arta. Are o legătură. Cred că înainte de toate suntem oameni, avem suflete. Muzica pe care o cânt face să vibreze zeci de mii de oameni. Ceea ce vreau să fac împreună cu PSD este să aduc, în afară de beneficiile sufleteşti, de care avem nevoie la un moment dat, nu numai politice, şi un beneficiu la nivel naţional“, a spus Cezar Ouatu.

Citeşte şi:

Crin Antonescu: „Victor Ponta a început să semene cu Adrian Năstase. E perfect arogant”

Liderul PNL, Crin Antonescu, şi primarul Sibiului, Klaus Iohannis, au fost invitaţi, miercuri, la postul B1TV unde au discutat despre viitoarele alegeri prezidenţiale precum şi despre relaţiile politice ale celor doi oficiali liberali cu Victor Ponta şi Traian Băsescu.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite