Buşoi: Candidatul la Primăria Capitalei va fi membru PNL. Informaţiile despre candidatura lui Tudor Chirilă, fake news

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a afirmat, duminică, faptul că liberalii vor avea un candidat din partid pentru Primăria Capitalei. Totodată, acesta a catalogat drept „fake news“ informaţia că unii liberali l-arcurta pe Tudor Chirilă pentur a-l convinge să le fie candidat în 2020.

'„Informaţiile despre candidatura lui Tudor Chirilă sunt fake news. Am toată aprecierea pentru Tudor Chirilă, pentru activitatea sa ca artist şi pentru implicarea sa civică, dar, ca preşedinte al PNL Bucureşti, nu am purtat şi nu am cunoştinţă ca PNL să fi purtat discuţii despre alegerea unor candidaţi. Desemnarea candidaţilor va fi un proces de selecţie în interiorul PNL“, a afirmat Buşoi, potrivit unui comunicat de presă..

Potrivit acestuia, porţile PNL sunt deschise pentru oricine crede că este reprezentat de liberali şi îşi doreşte să susţină ideile pe care partidul le promovează. „Celor interesaţi să lanseze pe piaţă fumigene şi să bage băţul prin gard la PNL Bucureşti le spun că: PNL Bucureşti va continua să facă Opoziţie la administraţia PSD-Firea şi să vină cu propriile proiecte pentru trafic, termoficare şi poluare în Capitală. Acestea sunt priorităţile PNL Bucureşti acum'“, a mai spus Cristian Buşoi. 

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite