Boureanu se bucură că PDL a scăpat de Emil Boc: Partidul este mai organizat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
vasile blaga mfax

Cristian Boureanu, deputat PDL consideră că schimbarea de la vârful PDL între Emil Boc şi Vasile Blaga este de bun augur pentru partid. Boureanu a explicat că în acest moment PDL este mai organizat, iar în această perioadă grea pentru partid era nevoie de un lider puternic.

"Partidul este mult mai organizat, ceea ce este o chestiune firească, având în vedere că Vasile Blaga a fost ani la rând secretarul general al partidului. În plus, partidul este în opoziţie, ceea ce ne permite să ne ocupăm mult mai mult de ceea ce înseamnă mesajele efective ale partidului şi modul în care acestea se trimit în teritoriu.

În politică se spune omul potrvit, la locul potrvit şi cred că Vasile Blaga este omul potrivit petntru acest moment al partidului. Aveam nevoie ca partidul să se strângă în jurul unui lider puternic", a declarat Boureanu pentru Cluj.provincianews.

Schimbarea în PDL a survenit după alegerile locale. Mai mulţi lideri imporanţi au renunţat la funcţiile de conducere după o analiză a rezultatelor de la alegeri. Printre aceştia s-au numărat Emil Boc, Elena Udrea, Gheorghe Ştefan sau Ioan Oltean.    

Cristian Boureanu a fost purtătorul de cuvânt al PDL în campania pentru referendum. El a anunţat sloganul de campanie "Vara asta se poartă alb", dar a şi purtat marea parte a mesajelor partidului prin apariţiile în mass-media. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite