Blaga: Liberalii ar trebui să nu voteze moţiunea de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Blaga, fost preşedinte al PNL. FOTO Inquam Potos
Vasile Blaga, fost preşedinte al PNL. FOTO Inquam Potos

Fostul copreşedinte al PNL Vasile Blaga a declarat, sâmbătă, că liberalii ar trebui să participe, dar să nu voteze moţiunea de cenzură iniţiată de PSD împotriva Guvernului.

„PNL va avea de luni o conducere legitimă. Această criză — este o criză politică declanşată de PSD — ne priveşte pentru că priveşte şi România. Va trebui analizată foarte serios această poziţie a noastră, dar eu cred că nu ar trebui să intrăm în acest joc şi cred că cea mai bună variantă ar fi să fie prezenţi colegii mei în sală, dar să-i lase în pace să nu voteze“, a spus Blaga, înainte de Congresul PNL. 

Întrebat dacă liberalii ar trebui să încerce să formeze o nouă majoritate, el a susţinut că este nevoie ca partidul să se consolideze instituţional dar şi să fie o ''voce clară'' împotriva oricărui guvern PSD. „Trebuie să aibă grijă în primul rând să se consolideze instituţional şi, în al doilea rând, să fie o voce clară, cea mai puternică voce a Opoziţiei împotriva a oricărui Guvern PSD. (...) PNL este pregătit, dar nu aşa se pune problema", a mai spus Blaga.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite