Blaga: Băsescu să aibă grijă cu Udrea de PMP. Are de ce avea grijă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liderul PDL, Vasile Blaga. FOTO Arhiva Adevărul
Liderul PDL, Vasile Blaga. FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, i-a transmis lui Traian Băsescu că nu are nevoie de nicio binecuvântare şi i-a sugerat „să aibă grijă cu doamna Udrea de PMP“.

Blaga nu crede că Traian Băsescu se numără printre aceia care se bucură de noua construcţieACL.

„Nu avem nevoie de sfaturile nimănui. Ştim ce avem de făcut suntem oameni responsabili. O să avem luni un candidat la preşedinţie, o să avem şi candidat de prim-ministru cum scrie în protocol. Noi suntem pe drumul nostru, dânsul (Băsescu - n.r.) să aibă grijă cu doamna Udrea de PMP. Are de ce avea grijă“, a precizat Vasile Blaga în prima conferinţă de presă comună cu preşedintele PNL, Klaus Iohannis.

În legătură cu declaraţia preşedintelui Traian Băsescu care a susţinut aseară într-o emisiune TV că sunt secrete ascunse în CV-urile candidaţilor la prezidenţiale, Vasile Blaga a afirmat că ar fi obligatoriu ca şeful statului să le numească.

„Cred că ar fi obligatoriu să le spună. Deci, dacă are astfel de informaţii preşedintele, este obligatoriu să le spună pentru că altfel ar putea fi considerate cum aţi sugerat şi dumneavoastră elemente de presiune asupra unor oameni, ceea ce nu este corect. Pe de altă parte, să nu-şi facă griji nici dânsul şi nici alţii asupra parcursului noului PNL. Această construcţie merge înainte, ştiu că nu se bucură mulţi de asta“, a adăugat Blaga.

Preşedintele Traian Băsescu a dat de pământ cu toţi candidaţii la alegerile prezidenţiale. Cel mai vehement a fost, surprinzător, împotriva Monicăi Macovei, care şi-a anunţat candidatura ca independent. Singurul care a scăpat a fost Cristian Diaconescu, candidatul PMP.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite