Berca: "Apariţia numelui meu în cazul Sterling a fost o eroare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a declarat că apariţia numelui său în plângerea făcută la Parchet în cazul Sterling de către fostul premier Emil Boc a fost o eroare, iar lucrurile s-au lămurit.

Gabriel Berca a afirmat că nu este anchetat în niciun dosar, răspunzând astfel unei întrebări adresate de moderatori.În ce priveşte apariţia numelui său într-o plângere făcută de Emil Boc la Parchet în cazul Sterling, Gabriel Berca a precizat că a fost o eroare nominalizarea sa.

"Da, dintr-o eroare, şi verificările s-au făcut. Din punctul de vedere al Secretariatului General al Guvernului problema s-a închis. N-am fost niciodată chemat pe această temă şi nici nu e cazul să mă cheme pentru că, repet, situaţia este foarte simplă şi era o chestiune procedurală care a fost foarte repede clarificată", a mai spus ministrul Administraţiei şi Internelor la protv.

În iulie 2009, Guvernul Emil Boc a sesizat Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în legătură cu legalitatea contractului Sterling.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite