Berbeceanu taxează o măsură absurdă impusă de Fifor: Să-i văd pe băieţii de la Antidrog purtând însemnele siguranţei şi încrederii în timpul unei livrări de droage

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Berbeceanu, fost comandant al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba Iulia, a postat un mesaj ironic pe Facebook, după ce ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a dispus ca „toate efectivele poliţieneşti, cu excepţia DIPI, vor desfăşura activităţile de serviciu în uniformă“.

„Pfff, ce bine că a început reformarea Poliţiei, chiar de azi! Din dispoziţia ministrului interimar toate efectivele poliţieneşti, cu excepţia DIPI, vor desfăşura activităţile de serviciu în uniformă. Bine, în dispoziţie măcar se precizează clar că uniforma trebuie să fie adecvată anotimpului şi astfel nu riscăm să-i vedem de mâine pe băieţi, prin Vama Veche, cu căciuli de blană, bocanci tactici şi mănuşi. Şi, da, aştept cu interes să-i vad pe colegii de la Operaţiuni Speciale camuflaţi în uniforme în timpul unei acţiuni de filaj. Şi pe băieţii de la Antidrog purtând mândri însemnele siguranţei şi încrederii în timpul unei livrări supravegheate de droage. Bravo, bosulică! Orice reformă adevărată începe cu puţină căprărie!“, a scris Traian Berbeceanu pe Facebook

„LE. După acest ordin stupid care a generat reacţii negative, justificate, IGP-ul a transmis în teritoriu "precizări suplimentare" prin care efectivele erau anunţate că se aşteaptă alte "precizări suplimentare" de la minister. Dacă nici acum nu-i clar...“, a adăugat Berbeceanu. 

Scene desprinse parcă dintr-o comedie spumoasă s-au petrecut joi dimineaţă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi. Poliţiştii care au venit la locul de muncă fără uniformă au fost trimişi acasă ca să se îmbrace corespunzător, potrivit unui ordin al ministrului de Interne, Mihai Fifor.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite