Băsescu: După urările socrului, aş mai avea de trăit 32 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul
Preşedintele Traian Băsescu FOTO Arhiva Adevărul

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit miercuri pentru prima dată despre ziua sa de naştere care a avut loc luni. Şeful statului a afirmat că mai are de trăit încă 32 de ani dacă ia în calcul urările socrului său, în vârstă de 92 de ani.

„Vreau să ştiţi că frumoasa vârstă pe care am împlinit-o mă plasează, în mintea mea, în rândul oamenilor maturi, şi nu a celor bătrâni. Socrul meu, acum, alaltăieri, când m-a felicitat la telefon, mi-a spus: «Traian, îţi doresc să trăieşti cât trăiesc eu». Ţineţi cont că are 94 de ani şi încă e vânjos. Deci aş mai avea vreo 32 de ani“, a spus printre zâmbete Traian Băsescu.

Preşedintele a ţinut acest discurs în contextul în care a primit o plachetă aniversară din partea reprezentanţilor mediului de afaceri.  Liderul de la Cotroceni a participat miercuri la cea de a XXI-a ediţie a „Topului Naţional al Firmelor Private din România“, organizată de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România.

Preşedintele Traian Băsescu a împlinit luni, 4 octombrie, vârsta de 62 de ani. Preşedintele Traian Băsescu a publicat mai multe fotografii în care apare alături de familia sa. În imaginile reunite sub descrierea succintă “în familie”, preşedintele o ţine în braţe pe nepoata sa, Sofia Anais şi apare alături de soţia sa, Maria Băsescu, de fiica sa Elena şi soţul acesteia. Intr-o altă fotografie apare şi fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu.

Prietenii, dar şi adversarii politici i-au urat “La mulţi ani!” preşedintelui Traian Băsescu. Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele PDL, Vasile Blaga, dar şi preşedintele PMP se numără printre cei care l-au felicitat până acum pe liderul de la Cotroceni. Pentru Eugen Tomac, ziua a marcat şi o altă sărbătoare: naşterea fiicei sale.

Pe aceeaşi temă:

GALERIE FOTO Cum şi-a serbat preşedintele Băsescu ziua de naştere

Traian Băsescu împlineşte astăzi 62 de ani. Elena Băsescu: La mulţi ani, tati!

Ce urări a primit Băsescu la împlinirea a 62 de ani. Lăzăroiu: Avem două zile de naştere, domnişoara Tomac tocmai a venit pe lume

 


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite