Băsescu despre mitingurile paralele de la Iaşi: "E gândirea bolşevică a PSD, poate o punem de-o bătaie"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu la întâlnirea cu bloggerii şi jurnaliştii moldoveni
Traian Băsescu la întâlnirea cu bloggerii şi jurnaliştii moldoveni

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, luni, că va participa la mitingul PDL de la Iaşi doar în măsura în care se vor respecta măsurile de siguranţă, comentând astfel situaţia că şi USL organizează un miting în proximitate.

Traian Băsescu a fost întrebat dacă va lua parte la mitingul PDL organizat pentru susţinerea sa la Iaşi, el răspunzând că va participa la eveniment doar dacă se respectă măsurile de siguranţă.

"E gândirea bolşevică a PSD, poate o punem de-o bătaie", a mai comentat Băsescu faptul că Primăria din Iaşi a autorizat două mitinguri electorale suprapuse în acelaşi interval orar în două pieţe din centrul oraşului.

PDL va organiza cele două mitinguri de susţinere a lui Traian Băsescu la Iaşi şi la Bucureşti, la care speră să participe şi Traian Băsescu, a declarat, luni, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Întrebat în legătură cu faptul că preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat că nu vede cu ochi buni aceste mitinguri, Vasile Blaga a spus: "Eu v-am spus ce va face PDL, va organiza cele două mitinguri".

El a precizat că PDL aşteaptă foarte multă lume să participe la mitingurile de la Iaşi şi de la Bucureşti, care vor fi organizate după calendarul stabilit, şi anume sâmbătă, 21 iulie, ora 11.00, la Iaşi, la Palatul Culturii şi joi, 26 iulie, ora 19.00, la Bucureşti, în Piaţa Revoluţiei.

Întrebat dacă preşedintele suspendat va participa la mitingul de la Iaşi, Blaga a răspuns: "Sper să vină".

Primăria Iaşi a aprobat organizarea mitingului PDL pentru susţinerea lui Traian Băsescu, în Piaţa Palatului din municipiu, după ce a refuzat solicitarea democrat-liberalilor pentru desfăşurarea acţiunii în Piaţa Unirii, întrucât aici va avea loc tot sâmbătă un miting USL.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite