Bădălău, întrebat ce-l recomandă pentru şefia Curţii de Conturi: Eu aveam loc oricum pentru că sunt jurist. Sunt favorit ţinând cont de experienţa mea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Niculae Bădălău FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Niculae Bădălău FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Senatorul PSD Niculae Bădălău a declarat că e favorit pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, acesta considerând că e potrivit pentru funcţie deoarece are experienţa necesară.

„Din păcate eu aveam loc oricum pentru că sunt jurist, am şi facultatea de drept. Unii vor să scoată nişte gunoaie. Eu sunt şi jurist şi pe vechea lege corespundeam la criterii.”, a precizat Niculae Bădălău.

Liderul PSD Giurgiu a mai spus că este „favorit” pentru că îl recomandă experienţa. „Sunt favorit ţinând cont de experienţa mea. Mi-am depus dosarul acolo, voi fi audiat de cele două comisii şi dânşi dau rezultat, după aia vine votul parlamentului. Mă recomandă că am fost membru al guvernului că am multe mandate de parlamentar. Îmi va folosi experienţa de jurist”, a declarat senatorul PSD.

Senatorul PSD Niculae Bădălău, cunoscut pentru jignirile la adresa diasporei, e favorit pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi. Bădălău beneficiază de o lege pe care a modificat-o în interes personal în urmă cu trei ani. Pe atunci ţintea chiar şefia instituţiei. Marcel Ciolacu susţine mutarea pentru a scăpa de Bădălău la alegerile parlamentare. Baronul de Giurgiu va câştiga 5.000 de euro lunar

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite