AUR intră în grevă parlamentară. Lavric: „Nu vom participa la dezbateri şi nu vom vota” FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Lavric FOTO: Facebook
Sorin Lavric FOTO: Facebook

Senatorul Sorin Lavric a anunţat luni că AUR va intra în grevă parlamentară „pe termen nelimitat”, în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură.

„Am anunţat acum în Biroul permanent al Senatului că Partidul AUR intră în grevă parlamentară în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură. Fireşte că protestul nostru sub forma grevei nu va avea niciun efect, ei fac ce vor, însă este singurul mod în care putem atrage atenţia asupra acestui abuz", a transmis Lavric.

  GALERIE FOTO

Senatorii AUR vor fi prezenţi în sala de plen, însă nu vor vota, a mai anunţat Lavric. 

„Senatorii AUR vor fi în plen, dar vom sta sus, la balcon. Nu vom participa la dezbateri şi nu vom vota, iar apoi, la ora 15,00, vom merge toţi la Camera Deputaţilor, unde vom protesta din nou. Seara vom merge în Piaţa Victoriei ca să prelungim greva cu celălalt protest legat de celălalt abuz şi anume acest certificat verde, care este, de fapt, o patalama de segregare medicală a românilor. Aşadar, AUR se află în grevă pe termen nelimitat", a explicat senatorul AUR.


Potrivit lui Sorin Lavric, greva parlamentară va înceta când moţiunea de cenzură va fi dezbătută.

„Când va fi depusă vom înceta greva. Dar vă daţi seama că acum invocă pretextul aşteptării verdictului de la Curtea Constituţională şi nu o să se întâmple nimic până la alegerile din PNL, aşa că nu ne facem iluzii. Dar e singurul mod în care putem atrage atenţia", a mai explicat acesta.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite