Aprecieri de ziua Patriarhului. Orban: I-am mulţumit pentru sprijinul pe care l-am simţit ca prim-ministru. Ciolacu: Vom rămâne alături de eforturile Bisericii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patriarhul Daniel, Ludovic Orban FOTO Facebook
Patriarhul Daniel, Ludovic Orban FOTO Facebook

Preşedintele PNL Ludovic Orban şi preşedintele socia-democraţiilor i-au transmis, joi, mesaje de apreciere Patriarhului BOR, Daniel, care a împlinit 70 de ani. Preafericitul Părinte Daniel va fi decorat de preşedintele Klaus Iohannis.

„I-am transmis astăzi Preafericirii Sale, Părintele Patriarh Daniel, la împlinirea celor şapte decenii de viaţă binecuvântată, urările şi gândurile mele bune, din partea membrilor Camerei Deputaţilor şi a Partidului Naţional Liberal”, a scris Ludovic Orban, pe Facebook.

El a mai adăugat că „trecem prin vremuri grele, în care românii au nevoie de sprijinul spiritual, de înţelepciunea şi de exemplul de stăruinţă în credinţă al Întâistătătorului Bisericii noastre strămoşeşti”.

„I-am mulţumit Părintelui Patriarh Daniel pentru sprijinul înţelept şi generos pe care l-am simţit în anul care a trecut, ca prim-ministru, din partea Bisericii Ortodoxe Române şi din partea sa personal. Lupta contra pandemiei ar fi fost mult mai grea fără ajutorul pe care l-am găsit în parteneriatul cu Biserica, fără calmul şi îndrumarea pe care le-au insuflat credincioşilor şi fără rugăciunile a căror căldură am simţit-o cu toţii în zilele cele mai întunecate”, a precizat Ludovic Orban.

Liderul PSD Marcel Cioplacu i-a transmis Patriarhului Daniel că partidul formaţiunea va rămâne „alături de eforturile Bisericii”.

„I-am urat astăzi Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, sănătate multă, viaţă îndelungată şi noi împliniri în Sfânta Misiune cu care a fost învestit. L-am asigurat că întotdeauna vom rămâne alături de eforturile Bisericii în păstrarea unităţii, identităţii, precum şi a valorilor şi tradiţiilor noastre naţionale”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române aniversează, joi, împlinirea a 70 de ani. Tot joi, Preafericitul Părinte Daniel va fi decorat de preşedintele Klaus Iohannis, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite