Antonescu nu-l vrea ministru pe Oprea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat că liderul UNPR Gabriel Oprea nu va face parte din Guvernul Ponta, precizând că şi-ar dori ca actualul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, să rămână în contiunuare în fruntea ministerului.

Întrebat dacă Gabriel Oprea va face parte din viitorul Executiv, Antonescu a negat categoric.

"Nu. Răspuns nu. Nu ştiu ce vrea. Eu vă spun că, după toate criteriile şi discuţiile asupra acestor criterii, nu se pune această problemă", a spus Antonescu, sâmbătă seara, la Antena 3.

Liderul PNL a apreciat însă contribuţia UNPR, spunând că fără ei am fi avut Guvernul Ungureanu până la alegeri.

Crin Antonescu nu a ezitat să-l laude pe actualul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, despre care a spus că a avut o activitate foarte bună în cele şase luni în fruntea ministerului.

Chestionat dacă şi-ar dori ca în continuare Corneliu Dobriţoiu să fie în Guvern, Antonescu a precizat: "Categoric. Dl Dobriţoiu a fost unul dintre cei mai buni şi are şansa de a fi în continuare unul dintre cei mai buni miniştri ai Apărării. Este un om foarte calificat, este un om care, deşi e general în rezervă, are o mentalitate civilă, e un om de relaţii internaţionale, nu este niciun dubiu că aş vrea", a spus acesta liderul PNL.

De partea cealaltă, premierul Victor Ponta a evitat să precizeze dacă preşedintele UNPR va face parte din viitorul Guvern.

"Niciun portofoliu nu este garantat. De luni încolo, dacă am decretul de nominalizare, vom discuta cu dl. Crin Antonescu, cu dl. Daniel Constantin. Nu discutăm până luni de portofolii şi de persoane", a spus Ponta.

Gabriel Oprea a mai fost ministru al Apărării în Guvernele Boc şi Ungureanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite