Antonescu neagă că ar fi discutat cu Ponta despre remanierea ministrului Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele interimar Crin Antonescu a negat că ar fi discutat cu premierul Victor Ponta despre remanierea ministrului Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, cel care s-a ocupat de datele în baza căruia s-a organizat referendumul.

Întrebat de moderatorul unei emisiuni televizate dacă a vorbit cu Victor Ponta despre necesitatea remanierii celor care s-au ocupat de referendum, respectiv a celor de la MAI - în speţă a lui Ioan Rus, Antonescu a negat, el precizând că o remaniere este strict o problemă internă a Gvernului.

„O remaniere este strict o problemă internă a Guvernului. Am vorbit ani de zile despre faptul că domnul fost preşedinte (Traian Băsescu, n.r.) îşi aroga un rol excesiv, supraconstituţional, în povestea asta şi nu am să fac ce i-am reproşat dânsului. Nu e treaba mea, ci a premierului, eventual a Guvernului în întregul său dacă doresc să facă o remaniere", a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Întrebat ce a discutat cu Victor Ponta la Guvern, Antonescu a răspuns: „Nu am discutat asta. Am discutat nişte lucruri care ţin de acele aspecte de stabilitate despre care am vorbit, despre dinamica monedei naţionale şi chestiunile economice".

Preşedintele interimar Crin Antonescu a fost prezent la sediul Guvernului după videoconferinţa pe tema referendumului organizată de Executiv.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite