Antonescu: „Fenechiu va continua să fie un cal de bătaie al propagandei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crin Antonescu şi Ludovic Orban s-au contrazis pe tema autosuspendării din partid a lui Relu Fenechiu
Crin Antonescu şi Ludovic Orban s-au contrazis pe tema autosuspendării din partid a lui Relu Fenechiu

Deputatul PNL Ludovic Orban i-a cerut fostului ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, să se autosuspende din toate funcţiiile deţinute în partid până la soluţionarea dosarului în care a fost condamnat. Liderul PNL, Crin Antonescu, l-a apărat însă pe fostul ministru.

UPDATE 17:50

În cadrul conferinţei de presă susţinute la finalul şedinţei Delegaţiei Permanente a formaţiunii, Antonescu a declarat că „Fenechiu a fost transformat într-o problemă de imagine pentru PNL“, fiind unul dintre „caii de bătaie ai propagandei“.

„Sigur că domnul Fenechiu va continua să fie la nivelul propagandei unul din caii de bătaie, deşi, încă o dată o spun, Relu Fenechiu şi procesul său se desfăşoară absolut fără nici un fel de obstrucţie în justiţie, după cum aţi văzut, că Relu Fenechiu ministru nu are nicio legătură, dar niciuna, cu Relu Fenechiu inculpatul şi că nimeni nu doreşte să discute pe activitatea de om politic şi de ministru. Sigur că va fi un cal de bătaie, nu e nici măcar foarte greu să-l transformi în aşa ceva“, a mai spus Antonescu.

Surse liberale au declarat în presă că Orban i-ar fi cerut vineri lui Fenechiu să se autosuspende din funcţiile de vicepreşedinte şi lider al organizaţiei PNL Iaşi, până în momentul soluţionării în instanţă a dosarului în care acesta a fost condamnat.

Potrivit Agerpres, solicitarea a fost formulată în şedinţa Delegaţiei Permanente a liberalilor, la Mamaia, iar Orban şi-a motivat cererea, arătând că imaginea partidului a fost afectată, în urma condamnării lui Relu Fenechiu.

La rândul lui, fostul ministru al Transporturilor a subliniat că nu este prima dată când Orban face astfel de solicitări şi l-a acuzat că promovează ideile lui Andrei Chiliman, exclus din PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a intervenit în conflict şi a declarat că decizia autosuspendării îi aparţine lui Fenechiu.

 

 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite