Antonescu estimează prezență de peste 50% la referendum și un scor de circa 70% pentru demitere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Antena 3, că din puntul său de vedere, procentul celor care vor vota pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu se va apropia de 70 la sută.

"Eu cred că scorul poate fi chiar spre 70 la sută (n.r - în favoarea demiterii preşedintelui), dar acestea sunt detalii de campanie", a precizat Antonescu.

El şi-a exprimat, totuşi, reticenţa în privinţa datelor despre o prezenţă de peste 80 la sută la vot, arătând că, totuşi, e perioadă de concedii.

Cu toate acestea, Antonescu a apreciat că prezenţa la vot va fi peste 50 la sută şi că este deja semnul pentru un interes major. Despre prezenţa în campania electorală, Antonescu a spus că se va implica atât cât îi va permite noul statut de preşedinte interimar.

Despre lupta pentru şefia PNL, Antonescu a precizat că este un lucru normal într-o formaţiune cu personalităţi, individualităţi, şi că nu este vorba despre o bătălie.

"Luni, probabil că şi eu am un fior în legătură cu asta, când mă voi retrage, sigur, temporar, din conducerea partidului şi din partid, toată lumea ştie că, într-un fel sau altul, aceasta s-ar putea transforma într-o retragere definitivă, într-un fel sau altul", a spus preşedintele PNL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite