Antonescu, despre fostul preşedinte Traian Băsescu: „Mă întreb cum poate dormi liniştit când se gândeşte la biata Ridzi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte PNL, senatorul Crin Antonescu, a fost întrebat, luni, cum vede posibila revenire a lui Traian Băsescu pe scena politică. El i-a dat o replică şi premierului Victor Ponta, care afirmase că îi este „dor“ de el şi de USL.

„Să fie sănătos şi să dea din el tot ce e mai bun, dar nu pe scena politică, pentru că acolo a dat (...) Domnul Băsescu este, probabil acum o văd şi cei mai înverşunaţi susţinători ai domniei sale, domnul Băsescu este o ruşine. Dacă stau şi mă gândesc cum poate dormi liniştit numai când vede ce se întâmplă, să spunem, cu biata Monica Ridzi...Mi-e peste fire să şi glumesc despre domnul Băsescu”, a declarat Crin Antonescu.

În ce îl priveşte pe Victor Ponta, fostul lider PNL a afirmat că premierul  este „un sentimental“ şi face parte din tipul oamenilor care „se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginaţia bogată“.

„E un sentimental, se vede treaba. Nu glumiţi pe seama unor asemenea oameni, pentru că dintre ei se recrutează marii poeţi, marii artişti. Ei poate se descurcă mai greu în realitate, dar au imaginaţia bogată, au sufletul mare şi ne fac viaţa mai frumoasă“, a afirmat Antonescu.

Senatorul PNL şi-a reiterat dorinţa de a se retrage din politică la finalul acestui mandat.

Citeşte şi:

Antonescu: Mă retrag din politică. Iohannis va fi un preşedinte extrem de puternic

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a declarat, la B1 TV, că doreşte să se retragă din viaţa politică imediat ce va încheia mandatul de parlamentar. Antonescu a mai vorbit despre relaţia cu Klaus Iohannis, a expus motivele pentru care a refuzat să îl susţină pe acesta în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale şi a dezvăluit detalii din culisele bătăliilor politice în care a fost implicat.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite