Andrei Filip, fiul premierului Marcel Ciolacu, s-a căsătorit civil sâmbătă. Cine e nora liderului PSD și ce figuri de partid au participat la ceremonie | FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Filip Ciolacu, fiul premierului Marcel Ciolacu, s-a cununat civil, sâmbătă, la Buzău, cu Iris Alexa, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc la Vila Albatros din Parcul Marghiloman. Ceremonia a fost oficiată de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Filip Ciolacu a refuzat să facă declaraţii la ieşirea de la cununia civilă însă premierul Marcel Ciolacu a discutat preţ de câteva minute cu jurnaliştii care aşteptau afară.

„Este un moment plin de emotie, lucru normal cred, dar mai departe să decidă ce vor ei ca şi până acum. Am avut emoţii, e adevărat şi astăzi şi aseară când am stat de vorba cu ei, presupun că o sa mai am şi în continuare, dar sunt doi copii buni care învaţă, îşi creează o carieră. Sper să mă facă bunic cât mai curând dar mi-au zis că doar după ce termină ultimul an de facultate şi intră la rezidenţiat. Ei hotărăsc ce şi cum”, a spus Marcel Ciolacu la ieşirea de la cununia civilă a fiului său Filip cu Iris Alexa.

După ceremonie cei doi tineri au ieşit din Vila Albatros şi s-au îndreptat către maşini pentru a merge la localul unde a fost programată petrecerea. Mirii sunt în prezent studenți la Facultatea de Medicină Generală „Ovidius" din Constanța în ultimul an de studiu.

Nora lui Ciolacu, Iris Alexa, este din Câmpulung Muscel și îi calcă pe urme mamei sale, care lucrează tot în domeniul medical, la secția UPU a spitalului din localitate.

La ceremonie au participat circa 50 de persoane, rude apropiate şi colegi de grupă ai tinerilor miri care sunt studenţi la medicină, dar şi câţiva politicieni în frunte cu Paul Stănescu, Alfred Simonis, Lucian Romaşcanu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose.

"Nu îi sfătuiesc nimic, pot să greşească şi singuri, nu au nevoie de sfaturile mele. Este un eveniment privat, sigur că este un eveniment care captează atenţia presei. Le urez fericire, casă de piatră, bucurie. La mine au trecut 19 ani, parcă a fost ieri", a afirmat social-democratul Lucian Romaşcanu, fost ministru al Culturii, prezent la eveniment.

"Le urez din partea comunităţii buzoiene ce le urez tuturor familiilor de tineri căsătoriţi din Buzău - multă sănătate, bucurii şi numai împliniri alături de cei dragi. Ca iubitor de Buzău şi istorie, ziua de astăzi mai are o semnificaţie adâncă, suntem la vila construită de Alexandru Marghiloman, cel dintâi prim-ministru plecat de la Buzău, şi iată astăzi îl avem pe cel de-al doilea prim-ministru din Buzău, Marcel Ciolacu. Această vilă care era o ruină, atunci când a fost reabilitată lucrările au fost coordonate de domnul Ciolacu. (...) Este o familie de tineri, la început de drum, este cel mai important eveniment din viaţa lor. Îl cunosc pe Andrei Filip de când era mic, este un băiat extraordinar, viitor medic. Sănătate, bucurii, să rămână aşa cum este, neîntinat, să aibă multă ştiinţă de carte, ca medic să profeseze şi să salveze multe vieţi. Copiii de obicei nu îşi doresc să facă ce fac părinţii", a precizat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

PoliticăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite