Andrei Caramitru, despre Diana Şoşoacă: „E clar posedată de diavol, urlă şi blesteamă. Trebuie făcut rapid un exorcism”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoşoacă a fost prezentă, sâmbătă, în Piaţa Victoriei. Ea a susţinut, ca de
obicei un discurs violent.
Şoşoacă a fost prezentă, sâmbătă, în Piaţa Victoriei. Ea a susţinut, ca de obicei un discurs violent.

Fostul consilier a lui Dan Barna, Andrei Caramitru, a ironizat-o pe Diana Şoşoacă printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Acesta a comentat atitudinea pe care senatoarea o are şi discursurile sale violente. De asemenea, Caramitru ironizează susţinerea de care se bucură Şoşoacă în rândul unor înalte feţe bisericeşti.

„Eu dacă aş fi teolog sau înalt cleric – aş fi îngrijorat cu senatoarea asta urlătoare. E clar posedată de diavol, urlă şi blesteamă, scoate zgomote de vârcolac, îndeamnă la mare păcat. Şi mai şi adună adepţi – că diavolul aşa face, se ascunde sub simbolurile domnului să ia minţile oamenilor slabi ca să împrăştie molimă şi moarte. Trebuie făcut rapid un exorcism dar aşa mai serios să o salvam, sărmana de ea”, a scris Caramitru pe Facebook.

Senatoarea Diana Şoşoacă a participat sâmbătă la protestul din Piaţa Victoriei, de unde a transmis imagini live pe Facebook îndemnându-i pe oameni să se alăture evenimentului.

Transmisiunea live pe Facebook făcută de Diana Şoşoacă în timpul protestelor de la Victoriei s-a viralizat foarte rapid. În doar două ore, live-ul senatoarei ex-AUR a strâns peste 33.000 de aprecieri, 21.000 de comentarii şi 27.000 de distribuiri.

„Arafat a ieşit pe posturile TV şi anunţă că cei care au venit la protest vor primi amenzile prin poştă”, a fost una din declaraţiile Dianei Şoşoacă. 

Peste 10.000 de persoane au protestat sâmbătă, în Bucureşti, faţă de restricţiile impuse de autorităţi şi  introducerea certificatului verde. Manifestanţii au avut steaguri tricolore şi au reclamat dictatura medicală, cerând libertate. În piaţă au fost şi mame cu copii în braţe, fără a fi păstrată distanţa şi fără ca cineva să poarte mască de protecţie. O parte dintre protestatari au fost mobilizaţi de AUR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite