Anastase (PDL): „Crin Antonescu este un «analfabet politic»“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberta Anastase FOTO Arhiva Adevărul
Roberta Anastase FOTO Arhiva Adevărul

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase l-a criticat dur vineri pe liderul liberal Crin Antonescu pe care l-a numit „analfabet politic“.

„România nu poate să aibă, la 23 de ani de la Revoluţie, un preşedinte precum Crin Antonescu. Nu se poate. Crin Antonescu nu are minimum necesar de educaţie pentru a ocupa funcţia de preşedinte. Adesea despre Ceauşescu se vorbea că era analfabet. Crin Antonescu este un analfabet politic. Este un om care, în mod evident pentru toată lumea, nu are datele minime de educaţie să înţeleagă ce înseamnă să fii european“, a opinat deputatul democrat-liberal, citat de Mediafax.

Ea a criticat şi prestaţia ca premier a preşedintelui PSD Victor Ponta, prilej cu care instalaţia de sonorizare s-a oprit de mai multe ori. Ea a glumit că acest lucru s-a întâmplat deoarece a menţionat numele lui Ponta.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PDL i-a îndeamnat pe mai tinerii săi colegi să nu dea "copy-paste", ci să crească „sănătos, treaptă cu treaptă“.

În perioada 29 august – 1 septembrie se desfăşoară în Eforie Nord, la Complexul Dunărea, Şcoala de vară a Tineretului Democrat Liberal.

La eveniment vor participa tineri din întreaga ţară, membri ai organizaţiilor de tineret ale PDL, dar şi reprezentanţi ai conducerii partidului: Vasile Blaga, preşedintele Partidului Democrat Liberal, Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte, Roberta Anastase, vicepreşedinte, Dorin Florea, prim-vicepreşedinte, Radu F. Alexandru, vicepreşedinte, Traian Ungureanu, europarlamentar, Alin Tişe, vicepreşedinte, Marian Jean Marinescu, europarlamentar, Raluca Turcan, vicepreşedinte, Radu Carp, secretar executiv, Andreea Paul, prim-vicepreşedinte, şi Alexandru Nazare, fost ministru al Transporturilor.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite