Anastase: După şase luni de guvernare Ponta orice colegiu poate deveni un fief PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberta Anastase. Foto Adevărul
Roberta Anastase. Foto Adevărul

Preşedintele PDL Prahova Roberta Anastase a afirmat, astăzi, la depunerea candidaturii sale pentru un nou mandat de deputat, că după şase luni de guvernare Ponta orice colegiu poate deveni fief PDL.

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase şi-a depus, astăzi, la Biroul Electoral Judeţean Prahova candidatura pentru un nou mandat de deputat în Colegiul uninominal 11 Ploieşti Vest, în care a fost aleasă deputat în urmă cu patru ani.

Anastase a venit însoţită de ceilalţi candidaţi ai ARD în judeţul Prahova, iar la ieşirea din sediul BEJ fostul preşedinte al Cametrei Deputaţilor a afirmat că îşi doreşte o campanie "normală, fără incidente" şi speră la un rezultat bun pentru ARD.

Întrebată dacă în opinia sa există în judeţul Prahova vreun colegiu considerat fief al ARD, Roberta Anastase a răspuns: "orice colegiu poate deveni un fief PDL după şase luni de guvernare Ponta".

Preşedintele PDL Prahova a precizat că nu face pronosticuri, adăugând că în opinia sa rezultatul pe care ARD îl va obţine în Prahova va fi "o surpriză plăcută".
"Bătălia în ecuaţia asta o duc în primul rând cu mine, cu capacitatea mea de a-mi recâştiga voturile câştigate acum patru ani. Îmi doresc să înving, dar vă asigur că nu e niciun fel de problemă în orice variantă", a spus Anastase.

Depunerea candidaturii este prima apariţie publică a Robertei Anastase în Prahova, în ultimele luni. De altfel, anunţul privind candidatura sa pentru un nou mandat a fost făcut prin intermediul unui ziar al PDL Prahova distribuit gratuit în Ploieşti.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite