Ana Birchall o acuză pe Gabriela Firea că se foloseşte de banii publici pentru a o denigra pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru al Justiţiei Ana Birchall a acuzat-o luni pe primarul General al Capitalei Gabriela Firea că se foloseşte de „diverşi postaci” pentru a o denigra pe Facebook. Aceasta a cerut apoi autorităţilor legale competente să se sesizeze înr egim de urgenţă în acest caz, întrucât „vorbim aici de folosirea banului public în alte scopuri decât cele prevăzute de lege”.

Ana Birchall a afirmat luni că pagina sa oficială de Facebook a fost „invadată” de „diverşi postaci” de la Primăria Capitalei şi îi cere primarului Gabriela Firea să explice „în regim de urgenţă” dacă în fişa postului angajaţilor „se desfăşoară şi acivităţi cu iz politic”: Totodată, aceasta a cerut şi autorităţilor legale competente să se sesizeze din oficiu în acest cas.

„Am observat că, de la o vreme, pagina mea oficiala de Facebook a fost invadată de diverşi postaci cu conturi false care aveau «misiunea specială» să mă denigreze şi să deturneze atenţia de la informaţiile importante pentru opinia publică. Am avut curiozitatea să văd şi eu cine sunt aceşti troli. Şi... surprize, surprize! Inteleg că aceşti postaci cu conturi false duc direct la Primăria Capitalei! Şoc şi groază! Parcă nu-mi venea să cred... am verificat şi răsverificat. Rezultatul - acelaşi, fără putinţă de tăgadă! Doamna Primar General Firea, vă solicit public să confirmaţi şi să explicaţi în regim de urgenţă - deoarece cheltuirea banilor publici este o informaţie de interes public - dacă în fişa postului acestor angajaţi ai Primăriei Capitalei este ca în timpul serviciului să desfăşoare activităţi cu iz politic în beneficiul dvs., direct, ca de pildă invadarea paginilor diverselor persoane publice faţă de care nu aveţi o simpatie deosebită, pentru ca aceştia să fie atacaţi şi denigraţi şi pentru a deturna discuţiile de la teme extrem de importante - ca de exemplu cele privind justiţia. Vă învederez faptul că aceste acţiuni şi complicităţi sunt infracţiuni prevăzute de Codul Penal şi de Procedură Penală şi tocmai de aceea este imperios necesar ca Dvs .personal să clarificaţi cât mai repede aceste aspecte. De asemenea, solicit autoritătilor legale competente să se sesizeze din oficiu, tot în regim de urgenţă, dat fiind că vorbim aici de folosirea banului public în alte scopuri decât cele prevăzute de lege”, a afirmat Ana Birchall luni pe Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite