Alina Gorghiu: „PNL şi USR vor susţine propunerea Cioloş premier“. PNL organizează un miting cu 50.000 de oameni pentru susţinerea lui Cioloş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a anunţat că propunerea Dacian Ciolos-premier va fi susţinută de PNL şi USR, iar platforma de principii pe care o va lansa Cioloş va marca debutul campanieie electorale pentru liberali. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat că liberalii au solicitat organizarea unui mititng de 50.000 de oameni pentru susţinerea Guvernului Cioloş.

„Dacian Cioloş va fi numitor comun al unei formule pe care eu o consider esenţială în acest moment în România pentru schimbarea de care avem nevoie. Şi noi, şi USR vom susţine propunerea de prim-ministru Dacian Cioloş şi cumva platforma aceasta e startul unei campanii cu Dacian Cioloş prim-ministru. Aşa o văd eu, rămâne să mă contrazică Dacian Cioloş dacă nu e aşa. Acest guvern a avut şi lucruri bune, a avut şi stângăcii, însă susţinerea noastră a fost constantă pentru Dacian Cioloş“, a  spus Alina Gorghiu.

Întrebată dacă are încredere în Dacian Cioloş, Alina Gorghiu a răspuns: ”Încredere e puţin spus, îmi asum acest parteneriat dacă şi domnul Dacian Cioloş îşi va dori”.

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi, la Digi 24, că în perioada următoare va veni cu o "platformă" de principii şi valori care ar putea fi continuate după alegeri, cu sprijinul PNL şi USR.

"Îmi propun ca în perioada imediat următoare să vin cu aceste principii, cu aceste valori, cu proiectele începute care din punctul meu de vedere ar putea fi continuate şi în măsura în care va exista o susţinere a acestor proiecte, dar nu cu un program de guveranre, care este apanajul partideor care participă la alegeri, dar cu o astfel de platformă, cu un astfel de proiect care să reflecte cumva experienţa acumulată în aceşti ani şi legământul pe care l-aş lăsa pentru perioada următoare, cu asta da, cu asta pot să contribui la dezbaterea care va avea loc", a afirmat prim-ministrul.

Primarul general Gabriela Firea a anunţat, duminică seară, la România TV, că PNL a trimis Primăriei Bucureşti o solicitare pentru a autoriza organizarea unui miting în Piaţa Victoriei, sâmbăta viitoare, pentru susţinerea Guvernului tehnocrat, acţiune la care sunt aşteptate aproximativ 50.000 de persoane, potrivit news.ro. 

”Am primit la Primăria Generală a Capitalei o solicitare din partea PNL pentru a organiza un miting pe data de 22 octombrie, deci sâmbăta viitoare, între 8.00 şi 14.00, miting pentru susţinerea guvernului technocrat în Piaţa Victoriei număr participanţi - circa 50.000 de persoane din Bucureşti şi din provincie”, a anunţat primarul Capitalei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite