Alegeri parlamentare 2012/ Purtătorul de cuvânt al USL îl acuză pe Traian Băsescu de „trădare naţională”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Ivan susţine că Traian Băsescu este cel mai iresponsabil şef de stat FOTO Mediafax
Cătălin Ivan susţine că Traian Băsescu este cel mai iresponsabil şef de stat FOTO Mediafax

Purtătorul de cuvânt al campaniei USL Cătălin Ivan l-a acuzat, duminică, pe preşedintele Traian Băsescu de „trădare naţională" susţinând că este cel mai „iresponsabil şef de stat de pe mapamond”.

„Niciodată în istoria României, după revoluţia de la 1989, niciodată drumul european al României nu a fost pus în discuţie, niciodată românii nu au fost şi nu vor trebui împărţiţi vreodată, din partea unor oameni responsabili ceea ce nu e cazul lui Traian Băsescu, între proeuropeni şi antieuropeni, cei care merg şi votează astăzi nu votează pentru o zonă gri sau o zonă neagră, votează pentru propriul viitor, iar ceea ce face Traian Băsescu prin declaraţiile sale, astăzi, este un gest grav de trădare naţională.(...) Este evidentă strategia lui Traian Băsescu de a arunca toată clasa politică într-o nouă criză, nu ne aşteptăm ca de mâine, ca de astăzi să se schimbe Traian Băsescu ne aşteptăm ca românii să vină la vot şi să voteze în număr cât mai mare", a spus purtătorul de cuvânt al campaniei USL, potrivit NewsIn.

Cătălin Ivan a susţinut că preşedintele Traian Băsescu este cel mai iresponsabil şef de stat, nu doar din România, ci de pe „mapamond".

„Vom da o replică  foarte scurtă lui Traian Băsescu pentru că nu merită mai mult într-o zi de duminică atât de importantă pentru români. (...) Legat de Traian Băsescu am spus multe în campania aceasta, dar nu am spus niciodată că este cel mai iresponsabil şef de stat, nu numai din istoria României, ci cred că a mapamondului. Este incredibil cum un personaj poate să pună în pericol viitorul unei ţări, doar pentru că, în timp ce se relaxa la Predeal, s-a gândit el să mai facă puţină campanie pentru ARD", a spus Ivan, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul USL.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite